Snart så!



Nu jäklar! Nu har jag skaffat mig ett eget snorkel-set och slipper låna min systerdotters! (Tack Marre det har varit jättesnällt :) Det här har jag precis inhandlat eftersom jag nu tänkte börja nedräkning till semestern! Nästan en månad i asien och då är det ju trevligt att kunna snorkla lite efter lata stunder på stranden.

Dryga fem veckor kvar och nedräkningen har börjat!



Idag fick jag barn..

ja, två stycken på en gång faktiskt. Och en make. Väldigt trevligt.

Gick upp vid halvnio i morse. En timme senare satt jag på pendeln till Årsta där jag skulle infinna mig i en studio för ett fotograferingsjobb. Vi tog stillbilder och jag blev plötsligt både gift och hade 2 barn, en kille på sju år och en tjej på tio. Först tog vi bilder i business-miljö (utan barn), sedan var det myspys-bilder i soffan med den nya maken. Sedan var det myspys-bilder med barnen och sago-stund. Efter en förmiddag inomhus så begav vi oss iväg till Enskede IP. Där blev det olika former av fotbollsspel och sportinfluerade bilder. Efter en snabbsväng till Mac Donalds drive through, var det dags för fotografering vid vattnet på Flatenbadet. Det var soligt och fint mestadels men blåste otroligt mycket. Har iallafall haft en toppendag. Både make, barn och fotograf o hans ass var jättetrevliga. Inte många bilder fick jag själv, men här kommer några från strandpromenaden..

 


Min högst tillfälliga make Patrik, fotograf Lasse o ass Stefan 
 

 Mitt tillfälliga dotter, söta Norma + ass Stefan 



Patrik och vår son för dagen, söta Olle, som tar lite kort fiskandes.




Jag är väldigt glad..

 

...att jag ska få gå på galapremiären av Stieg Larsson andra bok som blir film - Flickan som lekte med elden.

Galapremiären, som är om en vecka, bjuder på champagne och utsökta canapéer står det i inbjudan. Mycket trevligt! :) Efter filmen fortsätter festligheterna med specialkomponerade bufféer, dryck underhållning och trevligt mingel natten lång.. I like!

 

 


RSS 2.0