Dags för Detox?

"Vi har fått ett nytt hatobjekt på semestern: ryska turister. De ler aldrig, är högljudda, beter sig illa mot andra turister och lokalbefolkningen - och de verkar tro att de äger världen."


Nej, det är inte jag som säger detta. Det är en del av en artikel i Vagabond. ..De, egentligen extremt få, Ryssar jag träffat (dvs de jag som hastigast sprang på när jag var i Moskva /reste med transibiriska järnvägen, samt halva min klass när jag pluggade hebreiska i Israel) har varit trevliga. De som jag träffat har dock varit extremt dåliga på engelska så jag har inte direkt haft någon konversation med någon.. Men det som slagit mig är förstoss hur mycket ryssar man träffar på ute i världen idag, och det är ju roligt! ..Föresten så brukar jag höra exakt ovan beskrivning om Israeler som är ute och reser i stora grupper. Fast det har jag inte heller upplevt själv.

Idag fick jag ett litet infall och sprang ner på ett träningspass som jag inte varit på tidigare, Power Pilates tror jag det hette. Det var superbra, kan verkligen rekommenderas! Fick sån energi också. Nu har jag fått för mig att jag ska springa ner och träna imorgon bitti också, bara lite lite. Och sen är det afrikansk dans på kvällen, och kanske orkar jag mig på det också för det är väldigt kul. & Vore väldigt skönt att komma igång igen.

För övrigt kanske det är en bra tid att köra nystart med lite Detox-program? Utesluta kaffe och ta en paus med vinet på after worken. Rensa ut allt onyttigt ur skåpen, och börja äta nyttiga råvaror, frukt och grönsaker, som får kroppen på rätt spår! Nu är det Beach 2010 som gäller!


RSS 2.0