In Thailand

Nu har vi varit i Thailand sen i måndags och man får inte klaga. Vi stannade en natt i Bangkok innan vi bestämde oss för att tidigt ta en buss till färjan som går över till Koh Chang. Bussen gick jättesmidigt. Kostade väl ca 50 kr och tog 5 timmar. Sen färja över och sen songthew till White Sand beach. WSB är den största stranden på ön och liggwer närmast färjan också så vi tänkte att vi skulle börja här. Trots att det är den största stranden så är den väldigt lugn skulle jag säga. Vi har mest legat på stranden o solat, tog en dag och skulle kolla in vart en väg gick och hamnade i djungeln. Det var rätt kul. Vi traskade inne i djungeln och såg små vattenfall. Idag hyrde vi varsin moppe. Tänkte inte på att det var fredagen den 13:e.. Allt gick jättebra tills min kära bror vurpade! Jag undrar om han skulle kunna ha någon slags drulleförsäkring som alltid lyckas med sånna här saker. Det gick bra med honom iallafall så det var ingen fara. 2100 Bath fattigare (ca 450 kr) blev han och en del skrubbsår på ben o arm och höft. Men vi är glada att det gick så bra som det gjorde. Det är jättefina stränder här på ön och det var jätteroligt att åka runt på moppe, förutom den lilla incidenten då. Bor i en ganska enkel bungalow med säng o badrum o fan för 120 kr totalt. Vi tog första bästa när vi kom hit o det blev rätt okey. En jättefin trädgård har vi och precis vid stranden bor vi så det är skönt. Imorgon åker vi vidare till en annan strand, som heter Lonely Beach. ! Ha det bra tills dess!

Favorit i Repris

Äh, vad sjutton. Vi kör en favorit i repris. Ett av favoritcitaten kan man väl nästan säga med tanke på att asien hägrar imorgon.


The world is like a book, he who stays at home reads only one page


* Längtar *

Fish river canyon / Namibia
(Bilden har jag tagit i Namibia)


Hänt i veckan 2


Andra saker som hänt på sistone. Linnea har fått ett förstahandskontrakt på söder som naturligtvis var tvunget att firas i champagne!

I måndags var det Galapremiär med Helena Bergströms nya film Så Olika. Där flödade inte champagnen men ändock gott gratis vin och mat och många kändisar på efterföljande mingelfesten på Berns. Filmen skulle jag ge 2+ men efterfesten fick ett högre betyg! Måste också säga att Johan Viderberg känns väldigt sympatisk för övrigt.

I tisdags var jag inte pigg och vaknade två minuter innan jag borde vara på jobbet. Det är lagom roligt, speciellt när vi har morgonmöte på tisdagar och jag alltid säger några väl valda ord (?) på våra tisdagsmöten.. Men de är så snälla på jobbet så de skrattade mest när jag kom lite sent..

Tisdagskvällen gick åt till en kundträff som vi hade. Väldigt trevligt var det. Mera vin. En helt vanlig vecka som vi skämtsamt brukar säga på jobbet. Tur att man inte är på kundträffar varje kväll.

Nu är det fullspäckad dag. Det är AIK-match, som jag fått för mig går på fyran!? Måste till bibblan och lämna tillbaka böcker. Till jobbet o hämta flygbiljetterna som jag typiskt nog glömde ta med mig igår. Och lite annat smått o gott som ska fixas idag. Som att börja packa?! Sen är det två partyn ikväll. Först till Jenny på inflyttningsfest. Sen fest nummer två hos Stefan med något slags lättklätt pimp-tema!? Blir svårt att klä sig för att passa in på båda festerna.. :D

Och imorn bär det av!!! MOT THAILAND!

 


Hänt i veckan 1

Veckan har bjudit på en del roliga saker. Som AIKs SM-guld. Bjuder på två bilder från dagen med stort D. Albin och jag kör glädjande hejja-rop när matchen är slut och guldet är klart..


JAAAAA!

GUUUULD!! Häftigt. AIK har tagit hem SM-Guldet! Det är 11 år sen sist men nu är det avgjort. Jag o Linda tänkte se matchen som hon förbeställt via Canal plus för nån dag sen. Tror ni inte Canal plus brakar ihop så vi inte kan se matchen?!! Typiskt. ..Men, vi satte på radion o uppdaterade oss via nätet så det funkade det med! :D Det var mysigt att träffa Albin o Linda också innan semestern. Jag o Albin dansade segerdans när AIK gjorde mål. Har pratat med brorsan i telefon och det var skönt att höra att inte fastnat i Göteborg utan satt på tåget på väg hem därifrån! Det var fullt med skrål på tåget så de verkade vara en riktig feststämning.

Annars läste jag precis nånstans att R.O.O.M gått i konkurs?!? Var tvungen att gå in på deras sida, det stod inget om konkurs där men däremot om att de har total utförsäljning, så det kanske stämmer ändå? Kanske man skulle passa på o gå och titta om man kan hitta ett nytt vardagsrumsbord.. Ja, vi får se...


HEJJA AIK

Idag avgörs det alltså. Tusentals fans har tagit buss, tåg o bil till Göteborg idag för att se AIK ta hem guldet! Själv tar jag en sväng förbi min kära bror-son och hans kära mamma Linda och tittar på matchen hemma hos dom. Jag som normalt inte är överdrivet intresserad av fotbollsmatcher tycker det ska bli otroligt spännande. Nu är det uppladdning som gäller fram till matchstart klockan 15.00!

Goo AIK!

RSS 2.0