365 saker att göra..

Åh vad det är underbart att bara vara ledig så här! Igårkväll tog jag det lungt och såg filmen Slumdog millionare. Missade början men vilken bra film! Jag kanske är ensam om att inte sett den tidigare, är lite dålig på att se filmer. Men det var verkligen en bra o stark handling. ..Surfade runt lite på nätet igår o kom av en slump in på sidan www.365saker.se - och där - som nummer 895 - tycker jag fasiken jag känner igen någon på bilden. Nummer 895 i listan på saker att göra är nämligen att "hänga med en surfare" och självklart är det ingen mindre än Jens Holmer på Surfakademin. Han är verkligen en skön person! Jag surfade med dom i Biarritz för två år sen, & det var härligt.

Nä, nu är det ut i solen. Idag är det djurgården som gäller & picknick med tjejerna. Glad Nationaldag!


Vackra Stockholm


Finns det en vackrare huvudstad än Stockholm när den visar sig från sin bästa sida? Norr mälarstrand kl. 21.15



Boktips?!

Shantaram Är det någon som läst boken Shantaram? En kompis till mig rekommenderade den, kanske kan passa till nästa semester? Jag läser bara böcker när jag är ledig vanligtvis. Älskar att läsa böcker på semestern och har försökt läsa böcker när jag är hemma o jobbar också (ja, inte precis när jag jobbar men på fritiden :) men lyckas aldrig. Det är så mycket annat att hinna med på fritiden. Denna boken är sann (eller bygger åtminstone på en sann historia) om en Australiensk kille, förrymd fånge, som lever i Bombay. Jag gillar sanna historier o tror nog jag skulle gilla denna också.

Läste El Choco - Svensken i Bolivias mest ökända fängelse - på någon semester för länge sen, och kan rekommendera den. Oj, vad man förstår hur bra vi har det i detta fantastiska land!!  


Björn Borg & vardagsmotion

Förra söndan skulle vi till en ö i skärgårn men det blev lite ändrade planer för när vi kom fram till Årsta Havsbad missade skepparen att hämta upp oss! Lite snopet! Men istället blev det VIP-inbjudan på en Björn Borg-utförsäljning istället vilket också var kul!

Kom hem med en hel del underkläder och t-shirts o linne, klänning och shorts. Allt för 900 riksdaler. Kommer passa bra i Kroatien i sommar. Hoppas jag blir medbjuden på nästa också :) 
 

En del av inköpen på Björn Borgs utförsäljning.  


Igårkväll drog vi till Orangeriet en sväng, det var trevligt att bara sitta o snacka och njuta av den fantastiska kvällen!

Idag känns det i kroppen att jag tränade ett svettigt o hårt danspass igår + lite egen gymträning efteråt, sen cyklade jag ju fram o tillbaka till Reimersholme och senare på kvällen cyklade jag till Norr mälarstrand tur o retur. Mellan mig och Reimersholme är det 5.5 km så cykling en dryg mil på dan och sen ca 8 km totalt tur o retur på kvällen. Nästan två mil när jag tänker efter!! Som jag brukar säga - vardagsmotion är inte att förringa.. Karin ville träna idag men får se hur jag känner, det är ju bra med vilodagar också! :)


Inte ligga på latsidan

Hade en trevlig kväll på stan igår med Camilla o co, dvs ett helt Piteå-gäng. Vi var bland annat på Debaser i Humlegården och på Sturehof. Men det var en ganska lugn fredag för min del för idag hade jag o Karin bokat in träning och då vill man inte vara trött och hängig. Karin kunde dock inte följa med visade det sig i morse, så jag gick själv och körde ett dans-pass, vilket är kul - både för att det är ett roligt och fartfyllt pass och kul för att jag ibland kan garva åt mig själv - en person med mer okordination i kroppen får man leta efter. & Dessvärre född helt utan taktkänsla på det. Ni fattar.. Men jag körde på ändå & fick en massa energi på köpet. Sedan kom jag på en övning som jag o Emelie bland annat brukade göra på pilatesboll när vi tränade ihop för en massa år sen, så efter passet gick jag o testade den (se nedan) och lite magövningar. Det är fortfarande beach 2011 som gäller! Inte ligga på latsidan inte. O inte ge upp!!

Triceps: Liggande tricepspress över huvudet
Muskler som aktiveras:
Primärt: Triceps, överarmens baksida
Sekundärt: Bröst, rygg

Utförande:

Håll med båda händerna om hantelns ena viktplatta med raka armar ovanför huvudet. Sänk ner hanteln bakom huvudet. Pressa upp hanteln igen till startläget.

Idag har det ju varit en fantastisk dag. Tänk om varje dag vore som denna. Helt underbar! Efter träningen cyklade jag till Söder och Reimersholme o mötte upp med Sara o Muriel. Några timmar i solen med tjejerna gjorde gott. Vi har pratat om allt mellan himmel o jord, såsom utlandssemester i vinter. Jag vet, nu är det sommar och härligt i Sverige så varför inte bara njuta av dan? Men samtidigt kommer det ju en vinter en vacker dag o då måste jag ha något planerat. Den svenska vintern är alldeles för lång för mig. Kanske blir det Filipinerna och Borneo i vinter, vi får se.. :) Men först är det Kroatien att se fram emot. Och en härlig sommar i Sverige förstoss.

Ledig!

Vad underbart det är att vara ledig en dag mitt i veckan. Det borde man få vara lite oftare. Idag ska jag försöka gå ner o träna lite på mitt gym. Det är fortfarande beach 2011 som gäller men skärper jag inte till mig så blir det snart beach 2012 istället. Jag och Karin försöker träna två gånger i veckan och det fungerar bra. Åtminstone så länge vi båda går. Om Karin är sjuk så har jag svårt att gå ner o ligger hellre o latar mig :)

Jag är med och får testa olika produkter och just nu testar jag två olika, en ansiktscreme från Lumene och en tandkräm från Pepsodent. Den sistnämnda ska vara anti-age. Det är iallafall kul att få vara med och prova, och om du också vill vara med o få testa produkter och få gratis varuprover är det bara att höra av dig så skickar jag länken.

Det är soligt och härligt ute och jag har en massa att stå i, städning o träning står först på schemat. Sen ska jag bara få vara lite också och njuta av dagen. Och nu är det bara fem veckor kvar till Kroatien. Längtar.

RSS 2.0