Happy face

Har blivit väldigt inspirerad på min träningsvecka. Vissa förstår inte hur man kan åka på en veckas semester och gå upp sju på morgnarna för att jogga eller gå i 40 minuter till att börja med, och att fortsätta dagarna med diverse träningspass.. Men det har varit toppen. Vi har även varit på några trevliga föreläsningar på kvällarna. Bland annat berättade Evy Palm om hennes karriär, väldigt häftig dam som sagt. Jag får återkomma till henne. Sedan hade vi en föreläsare, Susanne Johansson från Gladan hälsokonsult. Jag får återkomma till henne med tror jag. Jag har iallafall lärt mig en del nytt. Bland annat att vi människor har kul/skrattar i snitt 10 % av dygnet. ... 10% av dygnet! -Det låter ju inte alls roligt. Om man tänker på att man sover ca 25 %... Fast har man jäkligt kul när man sover kanske man har roligare än de där 10 procenten... Ja ni fattar. Vi måste ha ännu roligare helt enkelt. Höja dygnets rolighetsprocent. 

Jag läste också i en tidning på planet hem att positiva och glada människor lever i snitt 10 år längre än surpupparna! Så - upp med mungiporna gott folk!

Kommentarer
Postat av: Anki

haha, då klarar jag mig nog rätt bra... vet du vad en elev sa till mig häromdan? Att jag var den gladaste läraren på skolan... och då skrattade jag åt det också...

2009-05-05 @ 21:22:13
Postat av: marléne

Nä skojjar du? Träna på semestern tycker jag låter jättebra! Jag hinner aldrig träna annars. :p

2009-05-06 @ 15:00:03
URL: http://marliine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0